2012-03-02 23:21:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A szerelemben könnyű sikereket ígérnek a csillagai

Napi horoszkóp március 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Őrizze meg a nyitottságát! Bármennyi kudarc is éri, jegyezze meg, hogy az ön legnagyobb érdeme, épp a nyíltsága és közvetlensége. Ez sokkal többször válik előnyére, mint hátrányára. A kudarc ne vegye kedvét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A hétvégén is munkálkodnia kellhet. Ha így van, vegye végre észre, hogy csapatban jobban működnek. Talán épp egy csapatépítő tréning az, ami elvonja, vagy az otthoni teendők kötik le. Bízzon másokban – a társában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az utóbbi időben talán időzavarral küzd, aminek oka, hogy uralkodó bolygója a gátlástalan és változékony Uránusszal áll együtt. Egy szoros napirend elkészítése talán segíthet a jobb időbeosztásban. Vegyen határidőnaplót!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem lehet panasza: a mai napon a csillagok állása is önt támogatja. Uralkodó bolygója a jegyében járva ugyan szokatlan hangulati változásokat okozhat. De még a megrendülés is lehet pozitív élmény. Például, ha moziba megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

 

Lehet, hogy az elmúlt időszak egy nem várt kellemetlenséget hozott eddig nyugodtnak hitt magánéletébe. Semmi nem bukkan fel, persze véletlenül. Talán valakit elhanyagolt, akivel többet kellene foglalkoznia. Még nem késő!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szerelemben könnyű sikereket ígérnek a csillagai. A kérdés csak az, hogy ha ön kapcsolatban van, megéri-e ezért kockáztatnia? Ha a legapróbb kételye is van, akkor inkább mondjon nemet. Persze néha a szenvedély erősebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A társkapcsolatában meglepő és mulatságos változások lehetnek. Minél higgadtabban, és mérsékeltebben fogadja őket, annál kevesebb következmény nélkül múlnak el. Szemlélődjön a bölcsek nyugalmával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon kedve támadhat egy hatalmas kiránduláshoz. A baj csak az, hogy az időjárás még nem kecsegtető: se tél, se tavasz. Ha nem akarja a sarat dagasztani, inkább egy termálfürdőt látogasson meg. Iszappakolást ott is kaphat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lehet, hogy épp e hétvégi napon állítják önt falhoz egy fontos döntéssel. Próbáljon meg mégis halasztást kérni. Hivatkozzon bármire, vagy akár ne is vegye fel a telefont! Holnapra talán már a kérdező is mást gondol, mint épp ma.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legyen kissé körültekintőbb pénzügyekben. Hirtelen kiadásai lehetnek, de gondolja meg jól, hogy mire is költ. Ingatlanbefektetéseket illetően jól dönthet, de csip-csup dolgokra is vagyonokat költhet. Ne tékozoljon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön sikeres akar lenni, akkor nemcsak a saját személye a fontos. Rátermett emberekkel kellene magát is körülvennie. Ha úgy találja, hogy ez nem így van, akkor nem keresheti a hibát csak bennük. Sok múlik az elvárásokon is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Munkabírása határtalan, de vajon a családja ezt meddig tolerálja? A szervezete is kimerülőben. Talán mégis inkább pihenésre kellene szánnia a mai napot, az örökös ügyintézés, számítógép előtt görnyedés, stb. helyett.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: